Apparatenfabriek Eindhoven — GRFK grafisch ontwerp

wat doet GRFK

Ben je van plan contact met me op te nemen voor een nieuwe opdracht? Super leuk! Hier lees je wat ik zoal doe.

1. logo, beeldmerk, identiteit

Ben je net een nieuw bedrijf begonnen of ben je toe aan een nieuwe stijl? Ik ontwerp de gehele identiteit voor je. Een nieuw logo en alle bijbehorende huisstijl-items — visitekaartje, stickers, digitale handtekening, etcetera!

2. website

Wil je graag een website? Ik heb ervaring met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website, van groot tot klein. Ik werk hiervoor met WordPress, maar ben ook een fan van SquareSpace.com. Ik help je graag met het hele proces, van het registreren van de domein naam tot het online gaan van de website en alles daartussenin — denk ook aan e-mail, zoekmachine optimalisatie, statistieken, social media, enzovoorts. Ook voor het starten van een webwinkel kan je bij mij terecht. Ik adviseer je over de mogelijkheden van verzenden, betalen en alles wat bij een webwinkel komt kijken. Ik zorg er altijd voor dat je zelf aanpassingen aan je website kan doen — zoals teksten aanpassen, nieuwsberichten schrijven, foto’s plaatsen. We lopen daarvoor samen door de website zodat je kan leren hoe dat moet, of ik maak een handleiding.

3. uitnodiging

Of je nu een feestje geeft, een borrel of gaat trouwen, ik maak graag de uitnodiging. Dit kan een digitale uitnodiging zijn of een die je wil laten drukken. Ik begeleid het hele proces van eerste inspiratie tot de envelop waar het kaartje in op de post gaat. Heb je al eens aan persoonlijk ontworpen postzegels gedacht?

4. geboortekaartje

Hoera er is een kleintje op komst, een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Ik maak graag samen met jullie een passend geboortekaartje voor jullie nieuwe wondertje.

5. drukwerk

Heb je drukwerk dat je graag wil laten ontwerpen? Een flyer, brochure, catalogus, poster of iets anders? Laten we er samen eens voor gaan zitten!

overige vragen

Je mag me natuurlijk altijd mailen voor andere vragen of samenwerkingen. Ik ontvang graag informatie over je wensen, budget en planning. Inspiratie mag je me ook altijd toesturen.

Torenallee 36—12
5617 BD Eindhoven

carolien@grfk.nl
+31 (0) 6 8130 5161